albachat

Saturday, May 17, 2014

O Sa Mire Pjesa 29

O Sa Mire Episodi 29 Qe do te shfaqet ne Digitalb, Pikerisht ne Plus Hd me daten 19 Mai Ora 20:30 Kurse ne Faqen Tone Ejashiko.Ch Mund ta gjeni ne Ora 21:00 Rini me ne Shikoni Serialet me te mira Shqip dhe Ato Te Huaja me perkthim Shqip. 


 O Sa Mire Pjesa 29

Pas suksesit të padiskutueshëm, vjen sezoni i dytë i serialit më të ndjekur në mbarë trevat Shqiptare. I prodhuar nga Digitalb dhe me aktorët më të njohur nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia… Një shkollë me nxënës nga të gjitha trevat… Tirana, Prishtina, Gjakova, Drenica, Korca, Tetova, Peja, Shkodra e Prizereni. Breza të ndryshëm, tradita të ndryshme, keqkuptime pafund…

Drenica, Gjakova, Korca, Kosova dhe Maqedonia… Një shkollë me nxënës nga të gjitha trevat… Tirana, o sa mir 29, o sa mir eja shko, o sa mir pj 29, o sa mir pjesa 29, o sa mire ejashiko, o sa mire ejashiko.com, o sa mire epizodi 29, o sa mire epizodi fundit, o sa mire epizodi me i ri, o sa mire pj 29, o sa mire pjesa 29, O Sa Mire pjesa 29 – ejashiko eja shiko Ekskluzivisht, o sa mire pjesa e fundit, o sa mire pjesa me e re, O Sa Mire – Serial Komedi pjesa .29 – Ekskluzivisht, Peja, Prishtina, Shkodra e Prizereni, Shqipëria, Tetova

1 comment: